Ricerca persone in tempo reale
Chi e'

Gentjan Shtjefni

Find hidden profiles and photos for Gentjan Shtjefni across MySpace, Facebook and 40+ networks.

Immagini(4)

 
Nessun dato disponibile
 
Nessun dato disponibile

Weblinks(3)

Gazeta Idea | Informim - Denoncim - Edukim - Argetim
Në një deklaratë për mediat nga selia rozë, anëtari i grupit të punës për sipërmarrjen në PS, Genti Gazheli tha se njerëzit e thjeshtë që kanë zgjedhur për të ...
-amare vogue- | Facebook
Ersy Shtjefni, Aida Crystal Karuli, Gentjan Lika and 5 others like this. Evisa Domi Amoreeeeee ❤❤❤. March 9 at 2:38am via mobile · 1. -amare vogue- muaaahh ...
Lista e 813 personave në kërkim nga Interpoli :: Shpirti i Shqiptarit ...
Gentjan Hasan Keci 23.10.1977 Al Thumane (Krujë) Arrestim 337. Geraldo Remzi ..... Nderim Mark Shtjefni 01.01.1974 Al Lezhë Ndalim 569. Ndoc Zef Gjergji ...
Nessun dato disponibile

Documenti(4)

/(7É5 ( +$385 - eDSH
Angjelin Shtjefni, Florida, USA. 13. Halil Kraja, USA. 14. ... Genti Spahiu, Tiranë. 116. Artan Hasa .... Genti Miho, Prishtine, Kosove. 241. Mark Shkreli, New York, ...
International Conference on Towards future ... - Luigj Gurakuqi
Nov 17, 2012 ... Vera Shtjefni. Referendums in ..... Edmont Laho, Brunilda Elezi, Gentian Shabanaj, Arminda Caku. Environmental ... Luljeta Xhagolli (Pinguli), Ilirjan Malollari,Gentian Hyka, Elibjonda Gjergjndreaj, Elena Kroqidhi. Cleanıng ın ...
Shtojca - Fakulteti Inxhinierise Mekanike
dhe Kondicionimit. Prof.A.Shtjefni. Dr.Ramadan Alushaj. Impiante. 5. 30. 20. 75 ... 20. 75. 2.3. Sisteme e Energjive të. Rinovushme. Prof. A.Shtjefni. Energjetik e ...
INXHINIERI TEKSTILE DHE MODE - Fakulteti Inxhinierise Mekanike
A Shtjefni, Dr. R. Alushaj ..... Ismail Demneri , Angjelin Shtjefni: Termoteknika ne shembuj, Tirane 2005. 3. .... Titullar i Lëndës: Dr. Genti Guxho, M.Sc. Ilda Kazani ...
Nessun dato disponibile

Reti sociali(0)

Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile

Videos(1)

 
 
Nessun dato disponibile

News(0)

Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile

Microblog(0)

 

Biografia(0)

Nessun dato disponibile