Ricerca persone in tempo reale
Chi e'

Llazar Petushi

Find hidden profiles and photos for Llazar Petushi across MySpace, Facebook and 40+ networks.

Immagini(4)

 
Nessun dato disponibile
 
Nessun dato disponibile

Weblinks(14)

AGRICULTURE AND FOOD SECTOR STRATEGY 2007-2013
Hamza Hyka. Ilir Rrembeci. Irfan Tarelli. Isuf Demirxhiu. Kit Nicholson. Kristaq Kume. Lavdosh Feruni. Llazar Korra. Maksim Harullaj. Merita Petushi. Merita Uruci ...
INSTAT:Ines Nurja (Director) - Department of Strategy and Donor ...
I. HACKAJ WB, MoAFCP: Merita Petushi(GS), Oriana Arapi; Azeta Xhafka, WB ( Drita Dade; Ibrahim Hackaj) EC (Llazar KORRA; Entela Sulka; Daniela ...
Participants
Petushi. petushimerita@yahoo.com. Agricultural Ministry. Fatmira. Allmuca ... Llazar. Hysi. ATTC District Agricultural Directory of Tirana. Irma. Dedja ...
SWG MATRIX - Department of Strategy and Donor Coordination_ ...
Jul 27, 2011 ... MoAFCP: EC (Llazar KORRA; Entela Sulka; Migena Dako; Rural Merita WB Daniela Hanusova) Azeta Xhafka Development Petushi(GS) OSCE ...
Agriculture sector strategy - Final
Llazar Korra Maksim Harullaj Merita Petushi Merita Uruci Minever Rusi Mira Allmuca Myslym Osmani Nazif Tivari Nikollaq Roshanji Osman Hoxha
www.dsdc.gov.al
MoAFCP: Merita Petushi(GS) Rural Development D. DADE, I. HACKAJ WB Llazar KORRA , Entela Sulka EC WB (Drita Dade; Ibrahim Hackaj) EC (Llazar KORRA; Entela Sulka; Daniela Hanusova)
Participants
Petushi. petushimerita@yahoo.com. Agricultural Ministry. Fatmira. Allmuca. miraallmuca@yahoo.com ... Llazar. Hysi . ATTC District Agricultural Directory of Tirana. Irma. Dedja. irmatafaj@yahoo.com
SWG MATRIX - Department of Strategy and Donor Coordination_ Donor ...
... MoAFCP: EC (Llazar KORRA; Entela ... Dollaku) (Rural Development and Azeta Xhafka a Petushi(GS) Food ...
www.aidharmonisation.org.al
EU (Llazar KORRA; Entela Sulka) ADC (Astrid Wein, Florenc Qosja) EBRD (Daniel Berg) ... MoAFCP: Merita Petushi(GS) Oriana Arapi; Azeta Xhafka UN MoTCYS: Bashkim Shehu (GS)
calendar - Department of Strategy and Donor Coordination_ Donor ...
... Klodian Seferaj METE: Enno Bozdo (D/Min) Oriana Arapi; D. DADE, MoAFCP: Merita Petushi(GS ... Stoios-Braken, N Ruiter) WB (Drita Dade; Ibrahim Hackaj) EC (Antoin Avignon, Llazar ...
Pensionet, 113 ushtarakët që do të marrin paratë Panorama ...
52 Llazar Deçka P.Parakohshem Fier 53 Luan ... Petushi, Veip, Nelo, Avdaj, Vexhi, Xhafer, Dushkaj, Xhipe, Lame, Sulcaj, Ylli, Laver, Arra ...
Strategjia Sektoriale e Bujqesise Dhe Ushqimit SSBU
Llazar Korra Maksim Harullaj Merita Petushi Merita Uruci Minever Rusi Mira Allmuca Myslym Osmani Nazif Tivari Nikollaq Roshanji Osman Hoxha Roland Cela
REPUBLIKA E SHQIPËRISË UNIVERSITETI A. XHUVANI ELBASAN FAKULTETI ...
32 POLIKSEN LLAZAR SHIMA 06/11/1985 DURRES Biologji kimi I 33 SHKENDI BASHKIM ÇEPELJA 14 ... 43 ALMARINA VANGJEL PETUSHI 14/05/1972 LUSHNJE Biologji kimiBiologji kimi I
www.issh.gov.al
Llazar Ndin Ndeçka Tahiri Zamir Vait Kallashi Reuf Xhezmi Hasimaj Venetik Jalollari ... Petushi Emiltjadh Zoj Dhima Durmishaj Gorezi Xeka Theodhoraq Kita Pandush Gjylapi
Nessun dato disponibile

Blog(4)

Pensionet, 113 ushtarakët që do të marrin paratë Panorama 2011 ...
52 Llazar Deçka P.Parakohshem Fier 53 Luan Shefqet Minga Suplementar Pleqerie Tirane 54 Maksim Hajredin ... 106 Vasillaq Sako Petushi P.Parakohshem Fier 107 Veip Nelo Avdaj Suplementar Pleqerie Tirane 108 Vexhi ...
Qeveria dhe mediat e saj, asnjë fjalë për arrestimet për naftën ...
petushi -- 12 Mars, 2011 në 8:06 pm. Eshte e qarte se nuk ... Gani Llazar Prence ; 10. Reshat Hamza Aleksi ; 11. Kadri Rakip Hajredini ;. Arrestimi i personave të mësipërm u bë në bashkëpunim të ngushtë me Drejtorinë e Policisë Qarku Tiranë, të cilët, së bashku me Njësinë e Përbashkët Hetimore pranë Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë, po vijojnë ndërkohë veprimet e mëtejshme hetimore edhe ndaj personave të tjerë që mund të jenë përfshirë në këtë çështje.
Skënder P. Luarasi - Faqja 10 - Forumi Shqiptar
Mè pas P. Gj. u konsultua me mikun e tij të ngushtë Llazar Siliqi, i cili i sugjeroi që t'i bënte një letër Enver Hoxhës, ku t'i parashtronte të gjitha problemet që kishte. .... Akuza ndaj te pandehurve Zef Mala, Niko Pando Xoxi dhe Vasil Petushi Shanto: “ kanë organizuar me disa shokë të tjerë në tokën e Mbretërisë, një shoqatë, e cila ka pasë për qëllim të vendose me forcë Didakturën e një klase shoqërore, për mbi të tjerat dhe të përmbyset me forcë rregullin ekonomik ...
Allegro moderato – Adagio | saktivista
Tek Lenin's Tomb, David Remnick raporton gjatë një vizite në Moskë në 1988 mbi përpjekjet e tij për të takuar Lazar Kaganovich-in, i fundmi që mbetej gjallë prej qarkut të afërm të Stalinit, i cili drejtoi programin e kolektivizimit ...

Documenti(4)

AGRICULTURE AND FOOD SECTOR STRATEGY 2007-2013
Hamza Hyka. Ilir Rrembeci. Irfan Tarelli. Isuf Demirxhiu. Kit Nicholson. Kristaq Kume. Lavdosh Feruni. Llazar Korra. Maksim Harullaj. Merita Petushi. Merita Uruci ...
Knowledge-Guided Semantic Indexing of Breast Cancer ...
1-30, 2004. [4] S. Petushi, F. Garcia, M. Haber, C. Katsinis, and A. Tozeren, “ Large- Scale ... [8] Y.Liu, N.Lazar, W.Rothfus, F. Dellaert, A.Moore,. J.Schneider, and ...
Semantic Indexing of BC Histopathology Images BMEI_update04
vol. 73, pp. 1-30, 2004. [4] S. Petushi, F. Garcia, M. Haber, C. Katsinis, and A. Tozeren ... [12] Y.Liu, N.Lazar, W.Rothfus, F. Dellaert, A.Moore,. J.Schneider, and ...
Translational Approach for Semi-Automatic Breast Cancer Grading ...
[11] Y. Liu, N. Lazar, W. Rothfus, F. Dellaert, A. Moore,. J.Schneider, and ... [19] S. Petushi, F. Garcia, M. Haber, C. Katsinis, and A. Tozeren,. “Large- Scale ...
Nessun dato disponibile

Reti sociali(0)

Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile

Videos(4)

 
Nessun dato disponibile
 

News(0)

Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile

Microblog(0)

 

Biografia(0)

Nessun dato disponibile