Ricerca persone in tempo reale
Chi e'

Xhevahire Peci

Find hidden profiles and photos for Xhevahire Peci across MySpace, Facebook and 40+ networks.

Immagini(0)

 
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile

Weblinks(4)

Zemra Shqiptare - Xhemail Peci: Zemërbardhë i zemërbardhëve
6 Maj 2013 ... Xhemail Peci: Zemërbardhë i zemërbardhëve ... Nga Xhemail Peci ...... shkëlqimin e xhevahireve, vargjet nji kumbim muzikuer depërtues e ...
Duan “Të Përgatiten” për Burimet e Gazetarëve - Lajme - Gazeta ...
Deputetja tjetër, Xhevahire Izamku, e cila po ashtu përfaqëson PDK-në në .... Olluri Privatizimi Ecën Duke e Shtyrë · Edona Peci Jahjaga - Presidentja Më e ...
Une jam Mitrovicali | Facebook
Bedri Peci, Jehona Beqiri, Leunora Hyseni Berisha and 20 others like this. .... Esaat Hajdari, Alije Rrahmani, Xhevahire ImeriKralani and 527 others like this.
Njoftim : Lista e kandidatve të pranuar ne konkursin e Drejtoris së ...
SHFMU”Elmaz Peci” Rahovë. Cikli klasor: • Majlinda Beqiri. SHFMU”Jashar ... Muzafere Peci-shkolla amë. • Selvete Tahiri ... Xhevahire Shabani. • Selvje tupella.
Nessun dato disponibile

Documenti(4)

DITURIA
likës së Kosovës Lulëzim peci kishte organizua një pritje per ... ezuan ambasadorin Peci me rastine tre vjetorit të pavarësisë dhe .... Xhevahire nuk mban si stoli,.
Revistë mujore për fëmijë, të rinjë dhe prindër
Peci, Bajo Topulli etj. “Pikërisht se Mit'hat ... Xhevahire Izmaku ka ,lindur me 15 gusht 1971 në qytetin e ... Xhevahire Izmaku sot jeton dhe punonë në Prishtinë.
SHQIPTARJA.com - Regione Basilicata
Kryeredaktore: Admirina PEÇI. E-mail: rilindasi@gmail.com. Na ndiqni edhe online ... Shën Palin Shqiptar ndodheshin në Shën Palin. Shqiptar, xhevahiri i vogël.
Lista Komunat e Republikës së Kosovës - Akk-ks.org
7. Agim Morina. 8. Nuhi Morina. 9. Cavit Morina. 10. Xhevahire Gashi. 11. Gazmend Gashi ... Faton Peci. 40. Safet Kamberi. 41. Rexhe Feka. 42. Bedri Musa. 43.
Nessun dato disponibile

Reti sociali(0)

Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile

Videos(5)

 
 
Nessun dato disponibile

News(0)

Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile

Microblog(0)

 

Biografia(0)

Nessun dato disponibile