Ricerca persone in tempo reale
Chi e'

Zhaklina Durres

Find hidden profiles and photos for Zhaklina Durres across MySpace, Facebook and 40+ networks.

Immagini(4)

 
Nessun dato disponibile
 
Nessun dato disponibile

Weblinks(0)

Nessun dato disponibile

Documenti(4)

The COBISS 2009 Conference - List of Participants 12.11 ... - IZUM
12 нов. 2009 ... “Resurrection of Christ” Theological Academy at Shen Vlas Durres ..... Zhaklina. NU - Biblioteka "Goce Delčev". Štip. 42 Sejfullahi. Avni.
Sistemi I Sigurimeve Shoqerore ne Shqiperi - Universiteti ...
Durres.Dituritë dhe aftësitë analitike të shprehura në këtë punim nuk do të ishin të këtij niveli pa ndihmën e profesorëve të mi, për të cilët ruaj një mirënjohje të ...
Download - asecu.gr
May 20, 2010... CRISIS IN LOCAL PRODUCTION IN ALbANIA – THE CASE OF TIRANA & DURRES REGION ... Dr Zhaklina Peto, Juliana Bylykbashi. 337.
Special Issue - Ijmc.org
Kestrin Katro, Zhaklina Peto & Flutura Kola (Tafaj) ... Registration Centers are opened in Tirana - QKR; Tiranë - Municipality; Durrës- Municipality; Elbasan-.
Nessun dato disponibile

Reti sociali(0)

Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile

Videos(0)

 
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile

News(0)

Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile
Nessun dato disponibile

Microblog(0)

 

Biografia(0)

Nessun dato disponibile